buku pink

saya nak tnye mana2 ibu2 kat sini ,sy dh 31 minggu ,dulu buka buku pink kat swasta pastu baby ada masalah then kne refer mana2 hospital . bila pegi hosp kerajaan ,dia suh bukak buku pink di kk jgak .sbb hosp kata kalau jadi ape2 ,dyorang kne refer kk bukan klinik swasta tu . jadi ape la guna sy bukak buku pink di klinik swasta ? bukan itu pilihan kita sendiri ke ? confius.sy lebih suka ke klinik swasta walaupun berbayar sbb lebih friendly

11 Balas

Sbb tu kebanyakan ibu2,kalau nk swasta diorang pastikan ada buku pink kk juga,sbb nanti susah kn dri sendiri..sbb swasta diorang tidak cek semua mcm kk kerajaan