Period tak teratur

saya nak tnya period Sye tak teratur.. tapi last dtg bulan 12.. saje2 check sbb mual dengan muntah . first pregnant .. adakah dah kira 5 weeks

Period tak teratur
7 Balas

mcm saya . last period 26/12 pastu minggu lps clear blue 2-3 weeks. kelmarin dulu scan dr ckp 5week. sy pun x regular period. tapi skrg mcm turun brownish 🥹 kalau takk esk mmg kena g hospital. nk tgk ap keputusan. harap bby kuat ❤️ ttc 2tahun

1y ago

takziah ye awak.. in syaa allah ade rezeki nnty 😊kuat ye

sama seperti sy. sy ada PCOS last period bulan 8 2022. thu2 bru ni sy MC 2 hari pening kepala yg sgt heavy. check2 rupanya prgnt setelah 7 Thun

1y ago

yeke..Sye pun ada pcos.. Alhamdulillah

Kira dari tarikh awal last period bru dpt jawapan brpe weeks

Betul . Jangkaan dalam 4-5 weeks macamtu . Tahniah sis

klu scan nanti nmpk kantung..dr scan buli tau dah brpa week.

1y ago

xpe,ulanv balik scan lg 2-4minggu nnt nmpk dh kantung baby tu ye..insyaallah..

saya pun check 2-3 ,g klinik dah nak masuk 5 minggu

1y ago

yeke.. .. risau X sedar sbb pernah gugur dulu

Saya pun period last 28/12

1y ago

7weeks 4hari