Period tidak teratur

Hai bonda ..nak tanya saya period x teratur,kalau ikotkan period last saya ..saya da 7 weeks ..tapi saya xde rasa apa2 ,alahan pon xde ..normal ke ..tapi Dr Suh dtg scan 27 ni ..sbb aritu scan blom nampk ..normal x

4 Balas

da ..saya cek da upt ..sume double line ..da terang ..clearblue pon ada Cuba dia tulis 2-3 weeks ..ape ye mksud ..kurang faham ..xde pengalaman

2y ago

mcm sya juga tu sis..cnfm pregnant mcm sya trs p klinik tp blm nmpk bila scan trs doc srh tggu 2 minggu dtg blik..bila dtg blik,mmg ada sdh baby n jantung ia..trskan mkn folic acid

Cek upt dulu, +ve ke tak. Tak period sbb unbalance hormones kot sbb sis pun kata period tak teratur.

normal sis... lain org lain alahannya, ada yg alahan teruk n ada yg langsung takda alahan...

mungkin ovulate lmbt jd mggu xsama dgn last period..

2y ago

normal sis kalo period xteratur.. nnt repeat scan doc akan follow mggu dlm scan tu.. jgn risau k.. mungkin masih awl lg tu yg xnampak..