Scan perut baby kecil

Hii ibu ibu. Siapa ada pengalaman scan size perut baby tak sama dengan minggu? Saya dah 37w semalam scan size perut baby 34w. Sebelum ni scan hanya beza dalam 1w macam tu tapi ni beza dalam 3w. Tapi berat 2.7kg doc cakap okay so tak perlu risau. Tapi saya pulak tak sedap hati sbb sebelum ni scan okay je 😅 #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

kalau doctor cakap okey,tu okey lah sis..hehehe..yg penting bby sihat dan cukup sifat,tu pun dah syukur Alhamdulillah 🥰