Wajib ke??

Saya nak tanya..wajib ke vaksin bagi ibu yang pregnant..nurse cakap kalau tak vaksin tak boleh masuk hospital bila nak bersalin nanti..coz pihak hospital akan minx kad vaksin..

29 Balas

sy mmg anti vaks😁🤣yg dosepertamakedua pun tak amek merepek gaban je malaysia nk rosakkan umat cucuk2 lak. ..

Tak sure pulak sebab saya mmg lengkap 2 dose sekali booster dose sebelum pregnant lagi. So dr pun tak banyak tanya 😂

2y ago

doc xtya pon..nurse je yg suh vaksin dan siap bg date nextweek

Vaksin tak wajib, tapi hadaplah soalan-soalan institusi kesihatan sebab mereka menjalankan tugas.

boleh ja. sy bersalin ank pertama xambil apa2 vaksin. lps bersalin baru ambil vaksin.

Sy time pregnant ambil booster. 🥰time 18week

husband izinkan..salah typo plakk

better xyah sis

tak izinkan....

Allahuakbar