Vaksin ibu mengandung, kkia kata wajib ambil

Nak tanya, kk tempat korang ada tak wajib amik vaksin khas utk ibu mengandung, walaupun kita sebelum ni dah ada smpai booster. Nurse siap bagi surat soh sign..

Vaksin ibu mengandung, kkia kata wajib ambil
2 Balas

Vaksin apa? Vaksin kancing gigi? Eloklah buat.. Kita tak tau risiko jika kita terdedah dgn luka sebelum atau semasa bersalin. Utk elakkan sawan..

1y ago

Utk tahun ni, x pasti KK tempat sy wajibkan vaksin c19 ke tak. Ni borang consent. Puan blh beri consent atau tak

Ini c19 vaksin ke kancing gigi?