cucuk 2 tahun

hai salam mummy nak tanya anak masuk 2 tahun ada kena ambil vaksin wajib lagi tak? tq mommy

5 Balas

anak2 sy semua last vaksin 1th6bulan. ada yg kena 2 th juga,tp tak semua. sbb kadang² ada baby yg tak kena inject bila masa yg sepatutnya sbb demam dan dsb. boleh refer nurse ya

Next appointment ank sy 2/5 ni.. Msuk 2y..xde plak nurse ckp nk cucuk sbb nurse juz ckp kne jumpa dok jer utk perkmbgn sbb dh msuk 2thun...last cucuk 1y6m

Kena tengok jadual vaksinasi dlm buku anak. Sy pun tak ingat.

tgok dkt buku anak. situ ade jadual utk injection.

rasanya xde dah