morning sicknes

Saya nak tanya?saya pregnant kali ni...air liur pahit bnyk dan berkahak,asyik nak meludah...ia membuatkan selera makan terganggu dan muntah²...mcm mane nak tau punca permasaalahan ini...ada x ibu² yg pernah alami nye...

1 Balas

Puncanya dari hormon. Ank first sy alami sehingga nk bersalin.. tersiksa. Sntiasa buat stok gula2 atau asam.. sbb letih asyik meludah.. shri dua tiga plastik utk meludh, muntah mmg dok stanby tepi, bks dan plastik xlrt nk bgun ke toilet je. Hrap sis kuat hadapi dugaan ni..