Ada tak IBU2 di sini yg ada masalah yg sama.air liur berlebihan...mual+muntah+ kahak..

Nak telan air liur pun x boleh langsung...asyik meludah n muntah ja ..hari2 nangis..ad x mknn ap2 yg boleh kurangkan air liur ni..kadang rasa down..😭😭😭😭

1 Balas

sy sis..2kali pregnant 2kali dpt alahan air liur..sungguh azab ye bg sy..mmg asek nk meludah je kejenya..sampaikan nk solat pon susah..mmg xblh nk telan air liur tu .masa anak 1st alahan tu hilang time 4bulan anak 2nd sampai ke bersalin cuma dh berkurang xmcm awal pregnant..kemam gula²,mkn ringan² je blh buat sy xmeludah.kalau keluar sediakan plastik kecik ludah dlm tu,tp kena sorok² la kan