Air Liur banyak

Ada tak yang alami masalah air liur terlampau banyak? Korg buat macam mana ye? Penat dah asyik meludah. Paling terganggu masa nak tidur. Kadang baru nak terlelap tersedak air liur. Kdg tu air liur meleleh laju. Kdg tu mencetuskan rasa nak muntah bila kumpul air liur dlm mulut. Ada tak cara penyelesaiannya atau ubat?

1 Balas

masalah kita sama sis..sy pun air liur byk, asyik meludah sbb sy nk muntah kalau air liur tu dah trkmpul. skrg sy kerap mkn gula2, kalau air liur trkumpul ada la juga rasa manis2, x terus rasa nk muntah.