tanda2 pregnant

Saya nak tanya,saya belum prnah hamil..baru berkahwin bulan 4 lepas..last period saya 31/7...Dan saya skrg kerap loya,denyut2 di kawasan ari2..skrg bru demam..hidung tersumbat..saya tak pasti masa yg sesuai untk check upt..sebab sebelum ni dah banyak kali check upt..dan period sya tak teratur...tolong saya,sya buntu sngt2..

1 Balas

Sebelum. Ni upt hasil nye canne?? Waktu paling sesuai check upt sebelum subuh sis.. Kalau x sure.. Terus g kk.. Settle

5y ago

Okay sis..terima kasih mendoakan sya