Demam dan muntahhh

Nak tnya sikit, sya dah 5hari dah lambat dtg period, dan skrg saya demam, muntah2 dan asyik rasa nak buang air besar, bila dah buang mcm air je keluar. ada tanda2 pregnant tak? takut hampa nak check upt ????

1 Balas

nape tkutt... laa.. kot rezeki.. dh 5 hari tu.. dh jumpa doc blom.. lame sgt dh tu..

5y ago

insyaAllah sis.. kalo rezeki Allah nak bg... kalo xnak cek upt lg... tngu lg 3 4 hari... cek yg sbb demam tu dulu.. lame2 bahaya...