beza tarikh due kk dgn swasta

Saya nak tanya..betul ke tarikh yg kk bagi dekat saya untuk due ni? Sbb yang klinik swasta bg 20/6.. beza sgt ni..btw ni anak first..harap ada yg sudi jawabkan ?

beza tarikh due kk dgn swasta
27 Balas

Sy rasa 22hb 6 la... Mungkin doc kk salah bg Tarikh... Sbb kita lebih kurang sama je...

Beza sgt tu. Pttnya beza 2 minggu max. Cuba check semula dgn kk. Ikut last period.

5y ago

Itu la pasal..sebulan bezanya

saya last period 20/8 due 27may awak 14/9 22/may silap kira kot sis...

Silap ni. Lmp sy 17 ogos dpt edd 22 may. Kena gtau kk balik nanti.

Kalo kira pkai apps pun should be June kn.. Kk silap ni.. 🤔

5y ago

Betul..bila pakai apps tunjuk june😅

Wahhh sma la due kite...moga kita sihat sllu...

wahhh beza sehari je due date... 😆😆😆

Normal kalau beza dua 3 hari

5y ago

Sebulan bezanya yg ni 😅

Saya dah g kk and nurse tu dah tukarkan dah tarikh..dia pon pelik mcm mna nurse yg buat buku saya boleh beza smpai sebulan tarikhnya..btw terima kasih ya semuaaa ibu² yang tlg jawabkannn 💕

5y ago

Hehehe alhamdulillah.nasib baik. Sy doc bg due date salah sehari pun sy pi tanya. Due date 4hb tp misi tulis 5hb. Nasib baik sy degil pergi hospital 4hb jugak..sbb sy bersalin tarikh tu..kalau tunggu silap2 beranak kt rumah. 🤭😍

Biasa ah tum x lari jauh pun.