kiraan last day period tak sama dengan usia kandungan

hye semua saya nak tanya baruni upt pov time tu sepatutnya period tp tak dtg so cek cek teruss double line and sepatutnya kiraan dah masuk 5w3d tapi saje cek pakai clear blue and keluar pregnant 3++ maksudnya baru 3w ke ? sebab period memang tak teratur after nikah then dah normal dalam sebulan teruss lekat normal ke ?

kiraan last day period tak sama dengan usia kandungan
3 Balas

Dkt kotak dia & kertas dlm kotak tu ada indicate. 1-2 means 3-4 minggu 2-3 means 4-5 minggu 3+ means 5 minggu keatas

2y ago

InshaAllah betul. Tunggu 2minggu lg utk scan tgk kedudukan kantung. Awl2 ni tak nampak lg. In meantime mkn folic, keep hydrated.

Kiraan last day period sy 2 kali sy pregnant pon x sme sbb persenyawaan tu berlaku lewat

wahh sama due date huhu semoga kandungan kita selamat sampai bersalin Aamiin 🥰