hai mommy semua

saya nak tanya siapa pernah scan nampak macm nie

hai mommy semua
7 Balas

sy scan 7w2d, nmpk kantung kosong...risau Sebb pernah ad sejarah blighted ovum (kantung kosong)..tp repeat 8w4d MCM tu dh ad Janin.. InsyaAllah sis..Doa byk2..Satu LG tanda,morning sickness dh start dan skrg teruknyer Rasa...

doa banyk2 sis..sy try tvs masa 5week nampak kantung je..dh buat buku 10 week,scan at kk dr kata xda apa2 kena tgu 2minggu lg..27hb ni repeat scan inshaa allah semua baik2 hendaknya

8mo ago

insyaAllah. semoga yang baik2 untuk awak. nanti update lah.

sama dgn sy scan masa 7w 5d hari tu no fetal pole ..alhamdulillah repeat scan ms 9w dh nampak fetal dgn jantung sekali..doa byk2 in sha Allah ada..

8mo ago

saya nk tanya tadi sya scan nmpk kntung tapi upt sya check kat rumah garis bawah samar lepas tue sya check kat klinik negatif

Mcm saya scan haritu 8w kantung besar tapi tak nampak fetal lagi 🥲 doc cakap sama ada mmg tak nampak lagi ataupun kandungan tak menjadi 🥹

dr ckp apa sis? nampak kantung tpi janin xnmpak lgi. repeat scan balik 2 minggu tu biasanya

Repeat scan another 2 weeks InsyaAllah nampak baby + heartbeat

Week ke berapa ni?

8mo ago

dalam scan 7week 4day