Mengandung tapi scan tak nampak

Assalamualaikum,,, saya nk tanya siapa pernah berlaku mcm ni ketika mengandung,,,dah 13minggu tapi scan tak nampak..

Mengandung tapi scan tak nampak
2 Balas

maaf tpi saya scan masa 12 minggu dah nampak bentuk badan dia , siap gerak2 jgk, kena try scan bawah sis

ade buat scan dri bwh? buat blood test hcg? kalau ade jwpn positive, cube tgu lgi 1 or 2w

2y ago

ni 1st scan ke 2nd scan? period awk regular x? kalau x regular mybe persenyawaan lmbt. tgu lagi 2w buat repeat scan balik.