Suntik Kuat kan Rahim & Bleeding

Saya nak tanya , siapa pernah doc bagi suntik kuat kan rahim ? kalau dh kena suntik kuat kan rahim toe , boleh kerw besok nye makan ubat duphaston pulak ?? Saya tengah bleeding banyak kuar darah , tapi doc kata kandungan sya okeuyy .. now dh 5week pulak bila check .. Saya risau , sbb dlu pernah gugur so takut berulang lagi 😔😭

1 Balas

saya pernah kena suntik, esok tu makan duphaston mcm biasa

3y ago

Ohhhh boleh larh yea , okeuyy ² .. doa kan sya ada rezeki yea .. terima kasih mommy 2