Hi assalamualaikum ? !

Saya nak tanya , set pantang mana yg elok dan boleh dapatkan dengan harga yg berpatutan , mintak cadangan pada sapa sapa yg tau sebub saya takda pengalaman lagi , terima kasih ? !

9 Balas

Nak plg best bg sy nona roguy la. Tp harga agak mahal. Ank 1st n 2nd pakai afiat. Ok jgk tp seksa nk telan air dan jamu dia. Ank ke 5 ni ingt nk beli loose je nr

Nona roguy pling best dia punye mnyk herbanika, krim barut n lulur. Pilis tu sy beli sAri ayu. Bengkung jamu jelita (saiz dia standard, kalau kite XXL xmuat).

5y ago

Set NR sy beli kat instagram nonaroguy.hq. Lepas tu sy beli loose dekat shopee sbb murah lg n original. Sy repeat mnyak herbanika n lulur.

Untuk kegunaan luaran. Beli la produk Sendayu tinggi. Untuk dalaman guna Shaklee.

Sy pakai tropical herbs set. Mudah dipakai. Kalau pantang sendiri pun xde hal pakai set ni

5y ago

Amway. Awk pun boleh tgk set jamu jelita. Rm160. Siap ad tunku lg.

Ramai yang recommend Nona Roga punya produk. Minyak urut utk lpas bersalin pun ok

Kalau supplement boleh try sendayu tinggi punya produk ..

Afiat murah n lengkap.

Nona roguy

afiat