pump susu dan harga berpatutan

Assalamualaikum semua Nak tanya pasal pump susu yang elok dan harga berpatutan Terima Kasih

11 Balas

saya guna brand Real Bubee beli dekat shope, sya beli dekat seller Momo House, harga pon murah RM30 lebih je untuk breast pump. kalau kt seller lain mahal, sangat recomend brand ni 😊

4y ago

pakai karen cucuk guna usb je sis,

Sy beli jenama youha kat shopee. Double pump, rechargeable. Dia sebijik mcm autumnz serene. Tp skang seller tu dah tak jual. Boleh try search. Sy pakai mmg selesa. Puas hati sbb murah.

4y ago

Dia sebijik mcm autumnz sis tapi brand kat kotak n machine dia tulis youha. Jauh lebih murah. So far sy pakai okay je

Sya pakai bearmom breastpump.. Sgt recommend.. Wireless, no tube, portable pump.. Xbunyi bising n x sakit.. Lagi satu yg pnting.. Ia membantu ibu2 yg ada masalah nipple pendek..

saya pon guna real bubble rm30..then beli specra handfree rm59 as extra..boleh selit dekat bra je..xpyah pegang

Saya beli real bubee dekat shoppee...murah jer.....tapi belum try lagi...nanti nk try untuk baby..

Sy pakai real bubee bli kt shopee murah n berpatutan, xsakit pun

Sy guna daisy pump on the go. Rm199. Electric single pump

kt fb .. 189 single pump tanpa wayar.

Thank semua ... Love n hugs

Sy guna fiffy