Set berpantang

Hi mommy. Boleh bagi pendapat set berpantang mana yg elok, saya tengah survey lagi. Terima kasih

3 Balas

nona ronguy better. set pantang tak semua dalam set tu kita akan guna. so my advice better beli one by one yang kita rasa kita perlu je untuk berpantang.

10mo ago

satu satu tu macam param, pilis. kalau beli satu set saya survey tak kisah brand apa pun, mostly 400 something macamtu and tak semua guna pun, so bagi saya macam membazir 😂 better beli satu satu mana yang perlu je

saya beli Amway tropical herbs. ada free bengkung...

Sye amik set pantang tropical herbs, amway