Hi mom

Saya nak tanya, sekarang saya tengah hamil 21 weeks 4 days, dan saya sekarang tengah sakit sore troath (sakit tekak) sampai telinga terasa sakit dan batuk pun sakit. Adakah mommy” tau ada obat yang boleh baikan saya punya sakit? Sebab saya pergi tanya pharmacy, dia hanya bagi paracetamol saja untuk tahan sakit.

2 Balas

hi. dah consult doktor belum? saya pun batuk teruk juga bila jumpa doktor suruh minum ubat benadryll. alhamdulillah makin surut

5y ago

Belum consult lagi, Dan saya sudah 2 hari pening sampai mau pingsan.

Kalau sakit tekak sy mkn fisherman.. doc pun advise mkn fisherman

5y ago

Ok mom thank you