sakit tekak sakit telinga. simptom demam

Sy kena sakit tekak n tlinga masa sblm tidur.. masa tu x teruk.. tapi makin teruk n asyik2 terbangun.. sampai la jam 5 tu paling x tahan.. nangis teruk.. jam 7 lebih tadi p hosp, doc bagi paracetamol dan ubat cair demam.. doc ckp sbb mngndung,,x dpt bagi ubat.. jadi makan paracetamol saja bila x tahan sakit.. ??? hmm.. pastu doc saran makan eskirm vanila lepas tu minum air masak byk2.. ☹ itu saja dia bagitau..

1 Balas

Mkan je sis.. Sya batuk pun sy bedal je aiskrim,elok juga .. no worries,pracetamol yg doc bgi tu slamat lg pn ibu preg bleh mkan prcetamol.. Smoga cpt smbuh

5y ago

Aamiin.. ya,makasih ya sbb lega kan hati sy.. tak la sy sorang makan panadol ni..