Susu badan

Hi, saya nak tanya.. saya dapat tawaran haji, baby saya baru berumur 4 bulan hari ni... boleh saya tahu tips macam mana tak nak bagi susu badan kering selepas balik haji?

2 Balas

awak boleh cuba dm lactation counselor utk tanyakan soalan awak. mcm puan noorfazila dia ada je jwp soalan mommy2 yg tya dkt ig dia☺️. boleh juga dm puan nadmasrom ataupon team puan nadmasrom. ramai lactation counselor yg aktif dkt sosial media mereka❤️

kerapkan Pam