susu badan

nak tanya masih terlambat ke kalau kita nak menyusu badan ? baby baru 4bulan lebih . nak bagi susu badan tp air susu dah kering macam mana nak banyakan air susu tu balik ? ☺️#firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

2 Balas

Masih belom terlambat. Paling penting awak tak putus asa. bukan harini awak buat hari terus susu meriah. take time. ada 3 option. awak nak yg mana☺️ 1) baby fully breastfeeding semula 2) epmom (exclusively pumping momma) 3) both

12mo ago

kalau payudara ada rasa sakit sikit tu normal ke ? takut tkdapat keluar air susu lg sebab lama sngt dah air susu kering ☺️☺️

12mo ago

most wc💪🌻