Sakit perut

Hi, saya nak tanya. Saya baru 5 weeks tapi saya sakit perut. Macam sengugut pun ada. Kejap sakit kejap okay. Mohon ada yang membantu. Saya first time pregnant.

5 Balas

saya dulu pun baru baru mengandung pun mcm too jugak ...sakit perut mcm senggugut tpi xleh la sakit sgt ...pstoo lama lama hilang...kalau ade darah baru lah pi check hosp yeeee....

1y ago

awal pregnant kalau sakit perut memang normal pun ...sakit cm sengugut too ...tp kalau dah ade darah itu tak normal ...sebab kehamilan yg sihat tidak akan berlaku sebarang pendarahan

saya masa 5w pun mmg ada sakit senggugut, dalam 2 hari lepastu dah takde, masa sakit check kt dr tkde apa, if ada darah baru jumpa dr balik katanya

Aduh. Pg scan. Tgok mcm mna. Time pregnant ni apa2 yg tak kena cepat2 pg hosp tau. Jgn tangguh2. Klu takde apa2 kita lega.

1y ago

Takde bleedingkan InsyaAllah takde ape2. Kdg2 memg sakit2 perut Tp nt ok dah Maksudnya tak lama dan tak sakit makin teruk

kalau sakit yg melampau dan kerap lebih baik awak jumpa doctor.

Mcm saya... Mula2... Tp sekrg dah OK