soalan

Saya nak tanya.. saya ada kram perut rsa mcm segugut.. test ni saya buat sebelum saya lewat period sepatutnya period 25/10 kemudian datang 29/10 tapi warna koko lendir hari kedua hanya 2 titik dan ketiga dah takdak.. tapi perut saya masih rasa kram ,pening kepala.. rasa mual nak muntah dan cepat mengantuk dan penat.. ada pernah jadi macam saya tak upt tu 1 terang satu ada line tp macam pink samar putih.

soalan
17 Balas

Tak valid kot sis ..repeat upt lagi 2 hari ..inn shaa Allah ada rezeki sis🤗