soalan

Saya nak tanya.. saya ada kram perut rsa mcm segugut.. test ni saya buat sebelum saya lewat period sepatutnya period 25/10 kemudian datang 29/10 tapi warna koko lendir hari kedua hanya 2 titik dan ketiga dah takdak.. tapi perut saya masih rasa kram ,pening kepala.. rasa mual nak muntah dan cepat mengantuk dan penat.. ada pernah jadi macam saya tak upt tu 1 terang satu ada line tp macam pink samar putih.

soalan
17 Balas

Sy prnh test UPT before period jd mcm ni..then test lg 3/4 hr lpas date period bru nmpk double line btul..cuba lg nnt tgk..

4y ago

Sya dh upt dh di klinik 😊

sama laaa kite...tpi sya punya upt negative..mybe sebb hormon...awk 2 line..better try upt lain..tkut upt awk dah expired

4y ago

Saya dh upt di klinik 😊

Maaf puan.. Ini mcm evaporation line.. Upt valid tgk time 3-5 minit kencing.. Lebih dari tu dh jadi invalid..

4y ago

Oh ya kaa.. Positif ya resultnya?

Mcm lebih kurang sy. Sy pon ade kluar spotting 3 hari.. Lepas tu xde dah. Sis check kt klinik +ve pregnant ke?

4y ago

Alhamdulillah ..Aha ya +ve🤲😊

Ye sis .tnggu 1mnggu lg bru try lg skli.try awal pagi ye.nk urin yg 1st.3 4 pgi bgun nk buang air test wktu 2

4y ago

Alhamdulillah..tahniah🤗

try tunggu 1mggu lagi macam mana.. takpun try guna upt lain... upt tu macam dah lama dan rosak

4y ago

Alhamdulillah +ve.. 🤲🥰

InshaAllah dah ada tu sis.. Spotting tu penempelan.. Sy pn mcmtu.. Elok repeat upt lg 1-2mnggu

4y ago

Apa resultny sis.. Positive knnn😅😅

Tak valid kot sis ..repeat upt lagi 2 hari ..inn shaa Allah ada rezeki sis🤗

Sis dah pergi klinik kan?? Macam mana sis?? Sebab upt saya pun macam nie jugak..

4y ago

Yeker.. Alhamdulillah 😊😊 sis kat klinik repeat upt ke??

Repeqt test lg 2-3hari kemudian..Mana tahu dpt line terang bderang😘