Cucuk perancang

Saya nak tanya pengalaman mommy yg ambil cucuk perancang . Soalan pertama , kalau nak berhenti cucuk kena beritahu pada nurse ke nak berhenti ? Soalan kedua , kalau nak berhenti cucuk perlu ambil cucuk khas atau ubat khas tak untuk berhenti atau terus berhenti sahaja ? Soalan ketiga , normal ke kalau lepas berhenti cucuk kita tak datang haid untuk jangka masa yang lama ? (For now saya dah tak datang haid 5 bulan) Last , apa yang perlu sya buat ?? Atau biarkan sahaja sehingga datang haid ?

2 Balas

oh yeke ?? terima kasih sudi jawab soalan yg sedang membelengu fikiran sya ni 😂 thanks awak🌹