berhenti cucuk perancang

Salam semua.nk tanya bagaimana ye nk berhenti cucuk perancang?blh share pengalaman? Ada kesan tak?

2 Balas

Ok saya jwb satu2 Nk berhenti? Defaulted je tak payah pergi kk/kd Share pengalaman? Period saya terus tak dtg hilang gone tak tau ke mana periodnya dekat setahun x period Ada kesan tak? Yes, pergnant 😅 jgn ingat tak period langsung x boleh mangandung.. saya buktinya ☹️

kena rujuk klinik mana yg awak buat. Mcm saya ambik pil sbb ada slip disc. Tapi disebabkan ada juga problem w hormon, tup2 tahun lepas saya preggy setelah 18 thn mkn pil. Tue smua kuasa Allah kan. Tapi apa2 pun better rujuk klinik or doctor dulu