40w 4days..

Saya nak tanya pendpat sy ada turun lendir tapi tiada darah semalam sakit pingang.. Perlukah sy pergi hospital sgera wlaupun sakit dah hilang dan tiada kluar darah..

1 Balas

Dah overdue ke? Sy mse ank 1st n 2nd xde sakit ape pn tp date da nk dekat dgn due date..sy buat muke tak malu pegi hspital..bile nurse tnye knape dtg sy ckp sy skit pinggang (sy tipu pdhal sbnr nye risau sbb nk dkt due date xbranak lg 🙊) then nurse cek laluan die ckp da bkak 1cm hahahah then doc tahan ward esok nye beranak 😝😝 sy ckup risau klau dkt due date tp x branak2 lg..

5y ago

Ye. Trime kasih