pendapat

saya nak tanya pendapat ibu2 smua..agak2 usia berapa ibu2 akan start mengajar anak2?esok anak saya genab 3 bln?

10 Balas

dari baby dlm perut lagi kita dah blh berckp smbil mengajar dia. bila baby dah keluar bykkan berborak dgn dia. Lama2 nanti dia akan ingat apa yg kita borak pada dia.

saya mula masa bby 3bulan.. mula ngajar dia meniarap,sembang2, buat memek muka dekt bby dan sy ajar anak sy tidak/jangan..

mengajar dr baby boleh je. wpon dia tak paham awal2 tu, but lama2 nnt dia boleh ingat ape yg diajar.

Mengajar macam mana tu sis? Membaca ke? Kalau bercakap2 dengan baby, boleh je dari awal

dari newborn pun dah boleh.cakap2 dgn dia..tunjuk flash card .

Ajar dari segi apa sis? Mengenal benda2 ka? Warna?, 🤔

boleh dah start, guna flash card ke, buku bunyi2 ke.

4y ago

kalau berminat nak beli flash card utk baby ataupon mainan untuk baby boleh whatsapp saya. 😃😃😃😃 http://www.wassap.my/601117892387

Cuba sis sing baby rhymes

Boleh je ajar apa apapun

mengajar apa sis?