Keguguran 7 minggu

Hi ibu2, saya baru sja keguguran. Agak2 berapa bulan jarak, utk usaha balik. Harap sudi kongsi pendapat.

1 Balas

Klu doctor bgtau yg sis boleh start try utk pregnant balik blh je..kna confirnkm blik keadaan kshtan sis dkt doctor..ada org doctor suru tgu bbrapa bulan tp ada juga org yg doctor bnarkn to get pregnt as soon as she desire..cuma pastikn vitamin dlm bdan cukup especially folic acid ya husbnd n wife blh mkn..