Air ketuban

Saya nak tanya myb ada yang berpengalaman kan. Time sy duduk tadi tiba2 keluar air, tak tahu nak beza macamana kecing kah atau Air ketuban sbb baru first. And bau dia macamana. Rasa panik pun ada juga now sy relax dan tenangkan. Kalau betul2 air ketuban baru sy p hospital. Siapa ada pengalaman share lah dekat sy ya. Ia sgt membantu buat sy. Okey tq

1 Balas

Better sis terus pg hospital utk check.

5y ago

Air tu keluar sikit jer, time duduk2 tiba2 keluar air. Kalau kencing mesti boleh tahan kan. Ni tak lain macam keluar jer dia