air ketuban keluar

hai momies ada tak pengalaman air ketuban bocor .. sy bangun pagi , seluar dalam basah .. ada sedikit lendir putiih telur .. tiada bau .. sy taktahu itu air kencing atau air ketuban .. tapi takde rasa sakit .. mohon momies yg berpengalaman kongsi .. sy baru 25week ..

2 Balas

jika rs air ketumban leaking better puan pergi klnik mintk doc check..mg dpmudahkan segalanya aamiin

11mo ago

takut nti kurang ada risiko pd bby .better g chck tu sebaiknya..

better pegi klinik/hospital terus sis takut tu air ketuban