Ibu ibu bantu saya boleh.

Saya nak tanya mcm mana nak hilang kan keputihan n kencing kotor ? Keputihan terlalu banyak sangat doc dah amik simple 2 kali tapi dia kata ada kuman . Saya risau lah kt bby. Ada ubat untuk hilang kan tak ? Maaf tanya benda agak kotor sikit .

1 Balas

sis bli ubt kputihan dekat fmasi sis..ade jual dan sis mnum air suam jarg ke or ari2 mnum?😊lau sis jrg mnum air suam punce tu kcg kotr..sis byk mnum mns ke dr air suam?😅

3y ago

same2☺️☺️