Nak tanya sikit ibu ibu ye

Salam hai semua . Sorry nak tanya sikit lah mcm mana nak hilang kan keputihan ye n gatal sangat sangat hmm

5 Balas

Haritu sy pergi jumpa doktor & explain kat dia. Then doktor bg ubat masuk kt vagina, antibacterial feminine wash, ubat antifungal. Doktor tak bagi pakai panty liner sbb tu boleh keringkan vagina & x elok guna yg ada wangian. Alhamdulillah lepas tu mmg kurang keputihan yg sampai gatal2 tu. Ubat masuk kat bawah tu pelik sikit la kejadiannya sbb keputihan/excess dr ubat tu jd mcm bedak sejuk pulak.

Basuh kwsn tuttt dgn air suam + garam. Kalau gatal x blh thn, gi klinik.. takut2 jangkitan kuman je

sama hmm . dh nk dkt hari bersalin dh ni tapi keputihan x hilang lagi hmmm

hari tu ckp dekat doc. tapi dia tk amik simple pulk

cuci dgn air garam