Tips banyakkan susu

Hi sis bole sharekan tips untuk banyakkan susu badan tak ? Saya punya susu sekarang macam makin berkurang .. ade tak tips untuk banyakkan susu badan selain daripada mengurut ?#firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

try rebus dan minumair dari bahan2 ni sis Bahan-bahan :- Kurma Merah Kurma Hitam Longan Kering Goji Berry Rose Buds Gula Batu

2y ago

ouh fhm2 tq sis

Boleh try Nufiya , saya minum air & makan jelly dia lepas bersalin susu alhamdulillah tak pernah putus .

2y ago

okey sis tq