Pening kepala

Saya nak tanya la , saya dh 20d3w pening kepala saya yang saya rasa ni lain dari yang lain pening dia , sekali package sakit tengkuk dan sakit belah kiri antara punggung hingga tapak kaki . Normal ke ? Sebb saya first mom tk pernh lalui semua ni lagi , doktor atau pun kawan” dalam ni tolong bagitahu sebab dia boleh tak ? Dan cara atasi

1 Balas

Tak pasti nak kata normal atau tidak. Next checkup awak nanti, ajukan soalan ni pada doktor tau. Nanti doktor akan buat pemeriksaan lanjut