Selalu sakit kepala/pening

Saya first time mom. Baru 6weeks. Normal ke kalau hari2 kerap sakit kepala / pening. Kadang2 tu rasa mcm bergoyang kepala ni bila berjalan. Rasa lemah je bila sakit kat kepala ni. Ada apa2 tak yg saya perlu buat untuk hilangkan rasa sakit kepala / pening ni? Terima kasih.#firstmom #seriusnanya #firstbaby

6 Balas

Sama macam saya, asyik pening je kepala, macam ada migraine pulak, tahan jela dan saya tak berani nak makan ubat penadol. dan susah nak tidur

minyak angin kena sentiasa ada. saya sllu bawak ke mana2 minyak angin. pening tu kadang datang tak ikod masa. Alhamdulillah

sy pon same rase mcm awk..mcm nk pecah kepale ni bile sakit kepale..hmm..

Saya takde pening . Cuma lepas makan mesti rasa mual loya .

Sis banyakkan rehat ok..

11mo ago

okay sis thank you 😊

normal

11mo ago

kalau normal okay lah lega sikit