Pening kepala

Hi mommies, sy dah 16weeks preggy tp sy perasan kebelakangan ni sy asyik pening kepala. Tiba2 je rasa pening tu datang. Normal ke?? Sbb tekanan darah sy normal je. Sy selalu sakit kepala belah kiri, kadang tu mencucuk sampai nak buat kerja pun tak selesa🥹 taktau la migrain ke apa sbb mcm tiba2 je dia nak dtg

1 Balas

Cuba test covid.. saya haritu muntah muntah teruk ingatkan alahan makin teruk, lepas discharge ward rupanya kena covid 🥲