Badan berpeluh

Saya nak tanya, kenapa baby saya badan berpeluh gila.. Duduk sat ja dukung, peluh habis basah tangan saya.. Sebelum nie, mak saya jaga tak Dak la berpeluh macam nie, nie baru 2 hari hantar pengasuh, dari ambil sampai ke tengah malam berpeluh sangat.. Kenapa ye..? Normal ka baby berpeluh..?

4 Balas

Normal sahaja baby berpeluh. Sebab hormon mereka masih adjusting to the surrounding. Tapi kalau Puan masih risau, boleh sahaja rujuk pada doktor. Tiada masalah.

kalau baby peluh tu biasa la atas faktor suasana ngan cuaca tp kalau sampai dah lencun tu sy nasihatkan p bw jumpa doktor la

umur berapa tu? suasana bilik/pakaian ok. baby ada tanda2 nak tumbuh gigi? siasat pengasuh.

something fishy dgrnye.xkn tiba2 kn