sekadar bertanya

Saya nak tanya kat mommies² semua. Kalau kita takda masalah kesihatan, hb kita okay. Perlu lagi ke kita makan apa² vitamin atau ubat tambahan? Boleh sesiapa jelaskan?

1 Balas

vitamin dpt lepas cek hb ke..? biasa dorang bagi ape yg kita perlu.. kalau da x perlu mkn, dorang xde bagi da..

4y ago

Maksud saya, kalau kesihatan kita okay dan hb pun okay. Kita perlu lagi ke cth macam vitamin atau ubat lain. Sebab ada jek orang² keliling yang suruh saya makan vitamin, kalsium lagi apa entah lah. Tapi saya ada cakap jgk dgn diaorg, nurse dari KK cuma suruh saya sambung makan folic acid. Benda² lain tak perlu.