Obimin & folic acid

Saya nak tanya, kalau dah makan obimin kena makan folic acid lagi ke? Dalam obimin dah include folic acid ke? Advise pls 🥺

2 Balas

Hi mommy. Dalam obimin ada kandungan folic acid cuma kandungan nya berbeza. Pengalaman saya masa check di kk mereka akan suruh makan obimin je dan kalau tak sesuai baru tukar folic acid yang lain macam zincofer ke

2y ago

Saya tak buka buku pink lagi, belum dpt appointment. Tapi pergi scan 8 minggu dah ada heartbeat, doctor swasta suruh makan obimin. Tapi lupa pulak nak tanya folic acid nak makan jgk atau tidak.

Obimin dah all in. Tak perlu mkn fa asing.