New obimin & acid folic

Hai mommies semua nak tanya kalau makan obimin ni perlu ke lagi makan acid folic?

4 Balas

Dalam obimin tu dh ade folic acid sis.. besenye dr akan bg obimin pluz sb blh stop amik folic acid yg kte mkn awal kehamilan tu.. sis blh tgk dkt kotak obimin tu semua vitamin ade

Saya baru tanya doctor masa last check up haritu. Doctor kata boleh je makan obimin & acid folic, doctor pon suruh habiskan acid folic tu alang2 dah beli

1y ago

betul. saya pun sama. dr pesan kalau ada lagi folic acid habiskn je dulu tapi obimin tetap kena makan. sayang kalau beli tak makan,baik habiskan😆

Tak perlu. Dulu sy mkn obimin jg.. Dlm tu dh ada folic acid..

xperlu... dlm obimin da lengkap ada sume...