discuss time

Kawan² saya 34weeks sekarang...ikut last pirid saya..tapi bila scan sentiasa 2weeks awal baby...contohnye 34weeks scan ukuran baby baru 32weeks...itu normal ke...saya cuma takut kalau saya bersalin 36weeks baru baby 34weeks...takut baby kecil and pramatang..sbb semalam checkup dr bagitahu perut saya dah turun sangat..normal ke ?

1 Balas

dh kna suntikan utk mmatangkn paru2 baby kh?

5y ago

Maybe perut je turun kot...sbb dpc ukiran perut saya kata dah turun..xpi x inj pun...maybe nex visit kot..