Bersalin awal

Nak tanya mommy semua, pernah tak baby mengeras masa 34weeks. Then bersalin pada minggu tu. Baby kena admit nicu ke ??

2 Balas

4mo ago

i see . terima kasih ye 🥰 sbb skrg kerap sgt mengeras. tanda pn dh ada. cuma msih was2 nk ke PAC 😞

baby lahir bawah 37w dikira premature baby. memang akan admit nicu.

4mo ago

selalunya berat yg selamat 2.5kg ke atas. tapi depends pada doktor.