Gdm gdm gdm gdm

Saya nak tanya kalai sangkut Gdm kena repeat mnum air gula ke?

5 Balas

saya sangkut gdm sbb bcaan sblum mnum air gula 5.6 lps mnum 6.4 sy mintak repeat tp misi bising2 😅 anak yg ke 4 sblmnya mmg ada gdm tp on diet je lah ..esok kena repeat mnun air gula mintak2 tak sangkut pnt nk ulang alik🥺nk kena mrh dgn misi lagi

3mo ago

result minum air gula berapa lama baru boleh tahu ?

biasa tak repeat dah. kalau dah sangkut buat bsp je. jangan down k. xpe untuk baby. ikut je ckp dr ngn nurse.

5mo ago

boleh tau bsp tu apa ye, sorry tanya, memang btl² tak tau, bln 12 last year minum air gula, bacaan blood test lepas minum air gula border 7, jd doktor kata mcm kena repeat buat lagi

tak minum dah.. sbb dh sangkut. sy pun gdm.. misi cakap lepas bersalin nnti baru repeat lagi..

2y ago

tq sis

kena check bsp .. x da repeat mnum air gula just check bsp je ..

x mnum dh.