PUTUS SUSU

Saya nak tanya ibu2. Normal ke anak yang baru putus susu akan jauh dari ibu dia? Anak saya umur 3 tahun dah 2 minggu putus susu. Sepanjang tempoh tu, dia banyak bermain dengan nenek dia dari ibu dia sendiri. Kadang, lebih dengar kata nenek dia dari ibu. Saya tak tahu mana silap saya sebagai ibu. Kadang saya terasa sangat dengan sikap dia. Tapi masih berfikir positive. Mungkin juga disebab emosi saya sedang tak stabil waktu ni mungkin? Saya masih dalam pantang lepas operation kandungan luar rahim baru ni. Mintak kata semangat dan pendapat ibu - ibu boleh? 😢

6 Balas

anak saya 1 tahun 11 bulan pun sama macam jauh dengan saya masa wean off breast feeding. sebab masa wean off memang saya suruh suami yang tidurkan anak, lepas dari tu dia terus jauh dari saya. 2-3 minggu jugak dia ambil masa untuk sayang saya balik 😅