putus susu

Hi ibu² . Saya nk tanya mcm mana ye nk putus susu dgn anak? Umur dalam 8/9 bulan mcm tu.. Ank tk minum susu botol & ni anak first so saya nk tnya pada ibu² yg berpengalaman mcm mana nk putus susu dgn anak. Note : Tujuan putus susu sebab mommy nk kerja ?.

1 Balas

Kalau anak sist biasa guna susu botol tnpa guna susu fomula..better sist pump susu..ksiannya baby kalau 8/9 bulan dah ptus susu..kalau bleh biar baby setahun ke atas