bersalin gov husb boleh masuk ke?

saya nak tanya. hospital gov sekarang , husband boleh masuk ke time kita bersalin ? plan nak bersalin hospital manjung nnti .

15 Balas

kene call hospital sis. macam tempat saya, hosp gov serdang boleh, hosp gov kajang tak boleh

8mo ago

kene swab depan dr sis. untuk suami kene bawa sendiri. untuk isteri dorg sediakan

biasa nya gov hosp bagi masuk utk bersalin normal n takde apa2 komplilasi

Saya bersalin htj seremban, suami boleh teman waktu labor room.

8mo ago

Hi nk tnye mase suami teman tu. Ade apply ape2 ke mcm isi borang ke ??

Kalau dekat hosp melaka , diorng kene ambk khursus dulu

nak tumpang tanya jugak..hosp selayang suami boleh teman tak??